Huisartsenpraktijk De Lange & Van Dongen

/


Voor de overige pagina's van deze website klikt u op het menu (streepjes linksboven)

Praktijk gesloten laatste week mei 2019

De praktijk is gesloten van maandag 27 t/m vrijdag 31 mei 2019. 

Voor spoedgevallen wordt de praktijk volgens onderstaande verdeling waargenomen:

(voor achternamen die beginnen met de letter)

A t/m G  dokter Kerklaan & dokter Peeters                   0162-471999

H t/m O  dokter Van Teeffelen & dokter Lutken             0162-428382

P t/m Z    dokter Steltenpool & dokter Pijpers              0162-426420 Donderdag 30 mei is het Hemelvaart, op die dag kunt u voor spoedgevallen bellen met de huisartsenpost, tel. 0162-435000.                 

Associatie dokter De Lange en dokter Van Dongen

Wij zijn blij u te kunnen melden dat dokter R.A. van Dongen per 1 juli 2018 definitief is toegetreden tot de huisartsenpraktijk. Dat betekent dat de huisartsenpraktijk van dokter De Lange nu voortaan gezamenlijk wordt voortgezet onder de naam Huisartsenpraktijk De Lange & Van Dongen. Aangezien dokter Van Dongen al langere tijd werkzaam was in de praktijk, zal er voor u verder niets veranderen. 

Aanname nieuwe patiënten

De afgelopen periode hebben wij veel nieuwe patiënten in onze praktijk kunnen verwelkomen. De laatste jaren is echter het takenpakket van de huisartsen fors uitgebreid. Daardoor zijn wij genoodzaakt de aanname van nieuwe patiënten voorlopig stop te zetten, om zo de kwaliteit en aandacht binnen onze zorg te kunnen waarborgen.

Nieuwe patiënten waarvan de partner of ouder/verzorger reeds patiënt is in de praktijk kunnen nog ingeschreven worden als patiënt, maar overige patiënten kunnen niet meer ingeschreven worden. 

Wanneer dit in de toekomst wijzigt zullen wij dat via deze website bekend maken.

Reizigersadvies

Wist u dat onze praktijk ook reizigersadvies en vaccinaties doet? Kijkt u op de uitgebreide pagina op deze website via het menu (streepjes linksboven op de website).


Mijngezondheid.net

Wij wijzen u nogmaals op Mijngezondheid.net. Hiermee is het mogelijk online een afspraak te maken, herhaalrecepten te bestellen, een e-consult aan te vragen. Tevens kunt u via Mijngezondheid.net een deel van uw medisch dossier online inzien. U vindt alle informatie via het menu (MijnGezondheid.net). Mijngezondheid.net kan gebruikt worden vanaf de leeftijd van 16 jaar.